Reebok Herren R Crossfit Nano 70 Turnschuhe Blau blauwe Bundel / Horizon Blauw / Zwart / Wit / Lood CLOuT1U8VB

B01NAQ54OM
Reebok Herren R Crossfit Nano 7,0 Turnschuhe Blau (blauwe Bundel / Horizon Blauw / Zwart / Wit / Lood)
  • heren
  • bovenste: textiel
  • Binnenvoering: Textiel
  • zool: Rubber
  • Sluiting: veters
  • Hak Type: flat
Reebok Herren R Crossfit Nano 7,0 Turnschuhe Blau (blauwe Bundel / Horizon Blauw / Zwart / Wit / Lood) Reebok Herren R Crossfit Nano 7,0 Turnschuhe Blau (blauwe Bundel / Horizon Blauw / Zwart / Wit / Lood) Reebok Herren R Crossfit Nano 7,0 Turnschuhe Blau (blauwe Bundel / Horizon Blauw / Zwart / Wit / Lood) Reebok Herren R Crossfit Nano 7,0 Turnschuhe Blau (blauwe Bundel / Horizon Blauw / Zwart / Wit / Lood) Reebok Herren R Crossfit Nano 7,0 Turnschuhe Blau (blauwe Bundel / Horizon Blauw / Zwart / Wit / Lood)
Zwitserleven
deLex
Shimano Shm089o Schoenen Unisex Oranje Maat 44 2016 Mountainbike Schoenen
IEFbe
deLex Shop
IEFnl
IEF 12346
DOSSIERS
Gepubliceerd op donderdag 14 februari 2013

De weergave van dit artikel is misschien niet optimaal, omdat deze is overgenomen uit onze oudere databank.

Commissie Auteursrecht, Advies aan de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over de verenigbaarheid van de geschriftenbescherming met het Europese recht, 25 juli 2012 In het kader van de mogelijke afschaffing geschriftenbescherming. In dit advies zijn de auteursrechtelijke gevolgen van het Football Dataco-arrest (C-604/10, IEF 10977 ) besproken. De Commissie concludeert dat op grond van dit arrest de geschriftenbescherming niet langer van toepassing kan zijn op programmagegevens en andere gegevensverzamelingen die zijn aan te merken als databank in de zin van art. 1 Databankenrichtlijn. De beperkingen van het Football Dataco-arrest gelden niet voor onpersoonlijke geschriften die geen databank zijn in de zin van de richtlijn.

Een verdergaand alternatief is dat de wetgever de volledige geschriftenbescherming zou afschaffen, door het woord ‘alle’ in art. 10 lid 1 onder 1 Aw te schrappen. Tenzij zwaarwegende economische redenen zich daartegen verzetten meent de Commissie dat er geen bezwaren bestaan tegen een dergelijke ingreep.

Een andere – verdergaande – manier om de Auteurswet in overeenstemming te brengen met het Europese recht is het volledig afschaffen van de geschriftenbescherming. Dat kan simpelweg door het schrappen van het woord ‘alle’ in art. 10 lid 1 onder 1 Aw. De Commissie meent dat er goede gronden bestaan om het volledig afschaffen van de geschriftenbescherming in overweging te nemen, maar dat een beslissing daarover eerst kan worden genomen als de consequenties van een dergelijke ingreep, die thans niet goed zijn te overzien, beter zijn onderzocht.

Er zal onderzoek moeten plaatsvinden naar de betekenis van de geschriftenbescherming voor onpersoonlijke geschriften die geen als databank aan te merken gegevensverzamelingen vormen. Zo dient in kaart gebracht te worden welke geschriften anders dan databanken thans geschriftenbescherming genieten en welke belangen daarmee zijn gediend. De Commissie meent dat geschriftenbescherming soms voor oneigenlijke doelen wordt ingezet. Zo lijkt het inroepen van geschriftenbescherming voor bijsluiterteksten van geneesmiddelen niet zelden primair te zijn ingegeven door economische motieven (zoals het reguleren van parallelimport) en niet op het beschermen van investeringen of prestaties van drukkers en/of uitgevers. De vraag is of dat wenselijk is en of de omvang van het oneigenlijk gebruik gevolgen kan hebben voor de legitimiteit van de regeling als geheel.

Een factor die hier ook meeweegt is de vraag, of en in hoeverre het recht inzake ongeoorloofde mededinging aanvullende bescherming verschaft voor de gerechtvaardigde belangen van makers van geschriften zonder eigen karakter. Mocht de geschriftenbescherming volledig worden afgeschaft, dan kunnen belanghebbenden waarschijnlijk nauwelijks terugvallen op de bescherming van dit rechtsgebied. Om bescherming te kunnen inroepen onder het recht inzake ongeoorloofde mededinging moet sprake zijn van strijd met een wettelijke norm of plicht of met hetgeen volgens ongeschreven recht in het maatschappelijk verkeer betaamt (art. 6:162 lid 2 BW). Indien de auteursrechtelijke bescherming van geschriften zonder eigen karakter wordt afgeschaft, is de verveelvoudiging en openbaarmaking van die geschriften echter niet (meer) zonder meer in strijd met een wettelijke norm of plicht, noch met hetgeen volgens ongeschreven recht in het maatschappelijk verkeer betaamt. Profijt trekken van de inspanningen en inzichten van een ander is immers volgens vaste rechtspraak op zichzelf niet onrechtmatig. Het recht inzake ongeoorloofde mededinging beschermt onpersoonlijke geschriften slechts onder bijzondere omstandigheden.

De Commissie acht het juridisch beter en zuiverder om niet-intellectuele prestaties zoals onpersoonlijke geschriften buiten het auteursrecht te houden. Tenzij zwaarwegende economische redenen zich daartegen verzetten meent de Commissie dat er juridisch geen bezwaren bestaan om de geschriftenbescherming volledig af te schaffen. Zoals opgemerkt raadt zij het Ministerie evenwel aan om onderzoek te doen naar de (economische) gevolgen van een dergelijke ingreep.

Tot slot merkt de Commissie op dat, indien de geschriftenbescherming wordt afgeschaft, ook aandacht geschonken zou moeten worden aan art. 15 Aw, dat mede betrekking heeft op nieuws- en gemengde berichten die hun auteursrechtelijke bescherming naar huidig recht in sommige gevallen slechts aan de geschriftenbescherming ontlenen. Zulks in verband met art. 5 lid 3 onder c Auteursrechtrichtlijn, dat bepaalt dat een uitdrukkelijk voorbehoud altijd is toegestaan ten aanzien van artikelen over actuele economische, politieke of religieuze onderwerpen die wel kwalificeren als auteursrechtelijk beschermd werk.

Inhoudsopgave I. Adviesaanvraag en werkwijze Commissie Auteursrecht I.1 Adviesaanvraag I.2 Beraadslaging Commissie AuteursrechtI.3 Opbouw adviesII. Gevolgen van Football Dataco voor de Nederlandse geschriftenbeschermingII.1 Football Dataco en de geschriftenbescherming voor programmagegevensII.2 Bestaansrecht voor de geschriftenbescherming op andere terreinen II.3 Noodzakelijke aanpassingen naar aanleiding van het arrest Football DatacoIII. Naar een volledige afschaffing van de geschriftenbescherming?IV. Conclusie

Verlamde vrouw ziet echtgenoot elke nacht in de garage gaan, volgt hem en zijn geheim wordt onthuld

Newsner » Creatief » Verlamde vrouw ziet echtgenoot elke nacht in de garage gaan, volgt hem en zijn geheim wordt onthuld

Newsner

Als er een vraag is die volwassenen graag stellen aan kleine kinderen, dan is het wel ¨Wat zou je graag zijn als je later groot bent?¨

广告
inRead invented by Teads

De meeste kinderen komen met de grappigste antwoorden. En als ze opgroeien, worden hun antwoorden serieuzer en meer uitgestippeld.

Sommigen hebben hun leven al helemaal gepland voordat ze naar de middelbare school gaan, terwijl anderen wel zien wat er op hun pad komt.

Maar hoe je het ook plant, het leven kan altijd anders lopen.

Tweet

Brad en Liz hadden alles wat ze wensten, en al voordat ze gingen trouwen, wisten ze dat ze een geweldig leven samen zouden hebben.

Ze hadden dezelfde dromen, dezelfde waarden en dezelfde doelen in het leven.

Maar drie maanden voordat ze in het huwelijksbootje zouden stappen gebeurde er iets dat hun leven voor altijd zou veranderen.

Brad en Liz zaten met hun drie zonen in een truc toen hun linker voorband klapte. De auto begon te spinnen en raakte van de weg.

Gelukkig kwamen de drie jongens weg met kleine verwondingen. Brads verwondingen waren erger – hij brak zijn been. Maar voor Liz was de situatie verschrikkelijk – ze brak haar rug en raakte verlamd.

广告
inRead invented by Teads

Brad, een oorlogsveteraan, had eerder verschrikkelijke ongelukken gezien, maar had niet zien aankomen dat zijn eigen vrouw zo gewond zou raken.

Liz is een sterke vrouw, maar de transitie naar haar nieuwe leven in een rolstoel was heel zwaar. Zeker omdat een van de favoriete hobbies van de familie wandelen was.

Na het ongeluk probeerde Liz door te gaan, maar ze realiseerde zich al snel dat haar rolstoel nooit de moeilijke terreinen aan zou kunnen waar ze zo graag liep.

Maar Brad wilde niet dat Liz zou achterblijven, dus hij kwam met een plan waardoor ze overal mee zou kunnen.

U kunt afwijzing ervaren in de liefde, in uw werk, in vriendschappen in uw familie. Eigenlijk in alle situaties die u maar kunt bedenken. We zullen ze hier maar niet proberen te duiden. Zoveel situaties zijn er namelijk.

Wilt u steviger in uw schoenen staan en voorkomen dat u bij het minste of geringste uit het veld geslagen bent? Wilt u meer houvast en body voelen wanneer u afgewezen wordt of wanneer u zich niet serieus genomen voelt? Dat kan. De Steven is specialist in persoonlijke ontwikkeling. Dat doen wij door u een training op maat aan te bieden. Een paar vragen:

U zegt dat zijn al dire vragen. Maar dat is niet zo: het zijn dezelfde vragen die allemaal op een andere manier gesteld zijn. Waarom kiest u niet onvoorwaardelijk voor uzelf?

Voor uzelf opkomen

Wilt u leren om beter voor uzelf op te komen? Dat kan!

Napapijri Schoenen Heren Chukka Laarzen Edmund Groen donker Olijf
.

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Zelfvertrouwen vergroten en ontwikkelen? Ook dat kan!

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Een andere vorm van afwijzing is: uzelf afwijzen. U kunt uzelf afwijzen omdat:

Een vraag: waarom veroordeelt u zichzelf zo hard? Voelt u zich schuldig ergens over? Waarom kunt u zo moeilijk aanvaarden dat het leven gebroken is en dat u ook fouten, verkeerde keuzes mag maken of dat u tot gewijzigde inzichten bent gekomen? Waarom zou u zichzelf veroordelen terwijl andere mensen dat misschien al lang hebben gedaan?

Van HSP-ers is bekend dat zij zich vaak meer of dieper afgewezen voelen dan andere mensen. Ze hebben wel eens het gevoel dat ze zich altijd moeten verdedigen of dat iedereen tegen hen is. Hoe dat komt?

Gevoelens en emoties

Dit artikel is geschreven in de serie gevoelens en emoties. Bekijk onze Nike Damen Lucht Huarache Run Sd Gymnastikschuhe Schwarz zwart Diep Greensailgum Lichtbruin grNYmB
voor training en coaching.

Love Moschino Espadrille Slip Op 2 Damesschoenen Natuurlijke Beige

Training en coaching

Bekijk alle trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling ! Wij bieden training en coaching opmaat waarbij uw vraag en uw situatie centraal staat!

Training autonomie

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens .

Algemeen

Training Coaching

Wij stellen uw training samen op basis van leerdoelen. Zowel individueel als in de groep.

Overzicht trainingen

Vestigingen en adressen

De Steven is gevestigd te Drenthe (Brinkstraat 36-38, 7901 LA, Hoogeveen) en Utrecht (Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort).

Incompany trainingen verzorgen wij in geheel Nederland.

Telefonisch contact? Hebt u vragen? Belt u ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil

detelefoongids.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken (bv scripts, pixels en web beacons). Functionele en analytische cookies worden gebruikt om uw gebruik van de website te analyseren en de functionaliteit en effectiviteit van de website te verbeteren. Sommige advertenties maken eveneens gebruik van cookies. Deze cookies kunnen door ons en door derde partijen waaronder het advertentienetwerk van Google worden gebruikt om je internetgedrag binnen en buiten onze website te volgen. Hiermee kunnen advertenties aan jouw interesses worden aangepast. Meer weten over onze cookies klik dan hier . Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen en gebruik van de cookies.

Bel 1819 nummerinformatie

Rubriek Openingstijden

Pottenbakkerijen

1.

B Ernsting

Pottenbakkerijen

In een landelijke omgeving bevindt ons pottenbakkers-atelier zich op een oude boomgaard. Wij vervaardigen hoofdzakelijk gedraaid werk, dat geschikt is voor het gebru Lees meer

Zuiderweg 62/A , 1461GK , Zuidoostbeemster

Beoordeel dit bedrijf

2.

De Draaihals Pottenbakkerij

Pottenbakkerijen

Pottenbakkerij In november 1998 opende De Draaihals haar deuren voor verkoop, cursussen en workshops. Pottenbakster Lies Visscher verkoopt uit eigen werk Lees meer

Abraham Dolesteeg 2 , 3512PB , Utrecht

Diadora Unisex N9000 Iii Wit / Perzikroze

3.

Het Ambacht Haalderen VOF

Pottenbakkerijen

Pottenbakkerij Ambacht Haalderen maakt ambachtelijk, handgedraaid aardewerk en kunstnijverheidsartikelen, Geschilderde decoraties als in de klei, dan wel in de engob Lees meer

Ambachtstraat 8 , 6685BH , Haalderen

Algemeen

Training Coaching

Wij stellen uw training samen op basis van leerdoelen. Zowel individueel als in de groep.

Overzicht trainingen

Vestigingen en adressen

De Steven is gevestigd te Drenthe (Brinkstraat 36-38, 7901 LA, Hoogeveen) en Utrecht (Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort).

Incompany trainingen verzorgen wij in geheel Nederland.

Telefonisch contact? Hebt u vragen? Belt u ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil

website optimalisatie dotsolutions